Jesper Eklunds FlashlabFugleatlas
Med dette interaktive fugleatlas får du et overblik over de mest udbredte danske fugle. Man kan filtrere på ordner og familier og man kan høre fuglenes sang. Man kan sortere fuglene efter forskellige egenskaber. Klikker man på billedet, åbnes den pågældende fugl på Dansk Ornitologisk Forenings hjemmeside www.dof.dk

Desuden rummer Fugleatlas 'Gæt en fugl', hvor man skal gætte udvalgte fugle ud fra deres sang.

Enarmet Tyveknægt
Et klassisk spil der vist ikke behøver en nærmere introduktion. Klik på bet- og holdknapperne og du er kørende.

Blob Analysis
Med denne applikation kan man tælle mørke objekter på hvid baggrund. Metoden er en simpel "magic wand" som man kender fra fx. Photoshop. Tilslut dit webcam og tæl mønter.

The Random Synth 1.1
En forbedret udgave af The Random Synth, der har fået additiv synthese med slidere for de 4 første harmoniske overtoner.

The Random Synth
Denne applikation er en interaktiv realtime synthesizer. Lyden bliver genereret on-the-fly mens man indstiller på parametrene. Den har 10 forprogrammerede indstillinger.

Features:

- Logaritmiske slidere
- Random tone generator
- Portamento
- Vibrato
- Kvantiserer til musikalske toner
- Otte skalaer
- Polyfonisk op til 20 stemmer
- Dynamisk envelope
- Overstyrings indikator
- 10 presets
- CPU performance meter

Ambience Synth
Med denne synth kan man lave baggrundsstøj, der fx. kan lyde som ventilation, motorrumlen og anden ambient støj. Synthen har to kanaler, der hver har tre waveforms, to filtre, volume, mute og clip indikator.

Vejrstationen
Realtime vejrstation med aktuelle målinger fra vejrstationer verden over. Data fremvises med viserinstrumenter og supplerende tekst. Vejrdata hentes fra noaa.gov

Billard
Et pool spil, der demonstrerer kollision detektion og impuls overføring. Man kan desuden indstille antal kugler, kuglernes og hullernes størrelse og bordets friktion.

Akvariet
Interaktivt akvarie med egne håndtegnede fisk.

Rotation Breakout
Dette spil er en cirkulær udgave af det velkendte breakout spil. Man styrer sit rumskib med musen eller med piletasterne. Jo flere gange den røde bold rammer de blå bolde, jo flere point får man for hvert hit.

Fiskespillet
I dette spil skal du bombe fisk på tid med dybhavsbomber fra din båd. Men rammer du ubåden, er du død! Styr med højre og venstre piletaster og smid dybhavsbomber med mellemrumstasten. Grafikken er indscannede tegninger, der efterfølgende er farvelagt i Photoshop.

Speed Boat Driver
Arkadespil hvor man med musen styrer en speedbåd gennem forskellige forhindringer. Undervejs skal man ramme mellem bøjerne og samle benzin og bonus point. Rammer man en forhindring, smadrer båden. Der er også veje, man skal hoppe over fra en rampe. Spillet blev udviklet for IHI. Idé og design: D-ference.

TI-30
Lommeregner hvor al grafik er fra en indscannet Texas Instruments TI-30. Taster, både oppe og trykket nede, og displayet med tallene er scannet og klippet ud. Det er ikke alle funktioner, der virker.

Trash
Kampagnespil for R98. Det gælder om at hjælpe skraldemanden med at sortere affald ved at kaste det i de rigtige skraldespande. Rammer man skraldemanden, bliver han sur! Idé og design: D-ference.